عرب فورست
السلام عليكم ورحمه الله وبركته ....
اخى اختى كى تتمتعو بجميع خواص المنتدى عليكم التسجيل فى الموقع او تسجيل الدخول
مع تحياتى احمد جمال .....
للتوصل
hhamadaforest@yahoo.com
hhamadaforest@hotmail.com
عرب فورست
السلام عليكم ورحمه الله وبركته ....
اخى اختى كى تتمتعو بجميع خواص المنتدى عليكم التسجيل فى الموقع او تسجيل الدخول
مع تحياتى احمد جمال .....
للتوصل
hhamadaforest@yahoo.com
hhamadaforest@hotmail.com
عرب فورست
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


عرب فورست -العاب -اغانى-هكر-صور-رومانسيه-كل ماتبحث عنه تجده هنا
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 اكلات جامدة اوووى (صنية الفراخ بالكارى)(عفرتووو)عرب فورست

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
عفرتووو
نائب المدير العام
نائب المدير العام
عفرتووو


ذكر عدد الموضيع : 7
نقاط : 18
التقييم : 53
تاريخ التسجيل : 17/04/2010
العمر : 34

اكلات جامدة اوووى (صنية الفراخ بالكارى)(عفرتووو)عرب فورست Empty
مُساهمةموضوع: اكلات جامدة اوووى (صنية الفراخ بالكارى)(عفرتووو)عرب فورست   اكلات جامدة اوووى (صنية الفراخ بالكارى)(عفرتووو)عرب فورست Emptyالأحد أبريل 18, 2010 11:36 am

صنية الفراخ بالكارى



نبدأ بسم الله



المقادير:


فرخة

(مقطعة اربع ارباع)
(ممكن تحطي اوراك بس او صدور بس)
بس انا مابعرفش آكل غير الفراخ البلدي


1 بصلة كبيرة
(مقطعة مكعبات صغيرة)
1 طماطم كبيرة
(مقطعة مكعبات صغيرة)


ملعقة كبيرة كاري


ملعقة صغيرة ملح


نصف ملعقة صغيرة فلفل اسود مطحون


3 ورق لوري

3 حبهان

نصف ملعقة صغيرة شطة او هريسة شطة
(حسب الرغبة)

طبعا نراعي ان المقادير ديه لاربع قطع فراخ
(فرخة يعني)
يعني لو زودنا في قطع الفراخ
طبعا هنزود في مقادير التتبيلة


الطريقة:


من بالليل

تحطي قطع الفراخ في الصينية

و تغرزيها بالسكين علشان التتبيلة تتغلغل



وحطي عليها البصلة المكعبات و الطماطم المكعبات

و ورق اللوري و الحبهان

و الكاري و الملح و الفلفل



(ممكن اضافة ملعقة صلصة طماطم علشان يكون لون صوص الفراخ احمر)



و قلبيهم مع بعض كويس
خدي بالك ماحطناش اي دهون خاااالص

و مش هنحط


و غطيهم بورق فويل

و حطيهم في الثلاجة لتاني يوم لما يجي وقت الطبخ



و وقت الطبخ طلعيها من التلاجة بنفس الصينية و اللفة اللي بورق الفويل

و حطيها في فرن ساخن
(تكوني مسخناه من قبل كده)



بتاخد من ساعة الا ربع لساعة



بعد ساعة الاربع

اكشفي الورق الفويل علشان تشوفيها استوت ولا لاء



لو لقيتيها استوت سيبيها مكشوفة في الفرن شوي علشان وجهها يحمر

ممكن تحطيها دقيقتين تحت الشواية




ممكن تقدم في الصينية زي ماهي


و ممكن بعد ما تتحط تحت الشواية و تاخد لون نقدمها علي رز ابيض او ارز بالكاري
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
hhamadaforest
المدير العام
المدير العام
hhamadaforest


ذكر عدد الموضيع : 744
نقاط : 9448
التقييم : 65
تاريخ التسجيل : 14/10/2009
العمر : 33

اكلات جامدة اوووى (صنية الفراخ بالكارى)(عفرتووو)عرب فورست Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلات جامدة اوووى (صنية الفراخ بالكارى)(عفرتووو)عرب فورست   اكلات جامدة اوووى (صنية الفراخ بالكارى)(عفرتووو)عرب فورست Emptyالأحد أبريل 18, 2010 12:01 pm

تسلم ايدك يا عفرتووو على فكرة انت جوعتنى اوى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://3arabforest.yoo7.com
عفرتووو
نائب المدير العام
نائب المدير العام
عفرتووو


ذكر عدد الموضيع : 7
نقاط : 18
التقييم : 53
تاريخ التسجيل : 17/04/2010
العمر : 34

اكلات جامدة اوووى (صنية الفراخ بالكارى)(عفرتووو)عرب فورست Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلات جامدة اوووى (صنية الفراخ بالكارى)(عفرتووو)عرب فورست   اكلات جامدة اوووى (صنية الفراخ بالكارى)(عفرتووو)عرب فورست Emptyالأحد أبريل 18, 2010 12:36 pm

هههههههههههههه
والله وانا كمان احمد مرسى على مرورك الجميل ودا شرف ليا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اكلات جامدة اوووى (صنية الفراخ بالكارى)(عفرتووو)عرب فورست
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل الستيك المشروم بالصور(عفرتووو) عرب فورست
» حصريا فيلم ادرينالين على عرب فورست DvDScR نسخة خاصة لعرب فورست + باسورد عرب فورست + حقوق عرب فورست
» افتراضي اقوى طبلة هترقص العفاريت طبلة جامدة جدا جدا جدا
» افتراضي اقوى طبلة هترقص العفاريت طبلة جامدة جدا جدا جدا
» استايل توب عرب الازرق على عرب فورست

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
عرب فورست  :: كل ما يحتاجه البت العصرى :: المطبخ-
انتقل الى: